عنوان : بازدید هیات بورد پرستاری، وزارت بهداشت و درمان از دانشكده پرستاری و مامایی و مركز تحقیقات مراقبت بیماریهای مزمن
تاريخ :
 ۱۳۹۴/۰۹/۰۲
ساعت : ۱۰:۴۷:۴۳

در تاریخ 94/08/27 جلسه ای با حضور اعضای هیئت بورد و مسئولین دانشکده برگزار گردید که طی آن خانم دکتر عابدی ریاست دانشکده ضمن خوش امدگویی ، گزارشی از وضعیت کلی رشته و مقاطع مختلف پرستاری در این واحد را ارائه دادند. سپس هرکدام از معاونین ، مسئول تحصیلات تکمیلی و مدیر گروه پرستاری به صورت جداگانه گزارشی از تعداد دانشجویان در مقاطع مختلف به تفکیک سال پذیرش و جنس ارائه نمودند.

در ادامه بازدید جلسه ای با هدف آشنایی کلی با وضعیت دانشجویان دکترای تخصصی پرستاری برگزار گردید . در این جلسه در خصوص وضعیت کلی آموزش دانشجویان دکترا بحث و تبادل نظر صورت گرفت و راهکارهایی برای ارتقاء فرآیندهای آموزش و پژوهش این مقطع ارائه شد.

بعد از آن جلسه ای دیگر با اعضای هیئت علمی پرستاری دانشکده برگزار گردید . که در طی آن مشکلات کلی اعضاء شامل تعداد زیاد واحد ، ساعت های کارآموزی و کارورزی و مشکلات رفاهی اعضاء در جوی صمیمی ارائه شد و همچنین نظرات در خصوص بهبود وضعیت آموزش پرستاری به طور کلی ارائه شد.

پس از اقامه نماز و صرف نهار اعضای بورد جلسه ای با هیئت رئیسه دانشکده و نماینده معاونت آموزشی دانشگاه جناب آقای دکتر اولی پور برگزار کردند که در این جلسه نماینده بورد ضمن انتقال مسائل و مشکلات آموزش پرستاری به ویژه کمبود نیروی هیئت علمی و هیئت علمی بالینی و نیز مشکلات در حیطه ی آموزش بالینی دانشجویان پرستاری نظر مساعد نماینده محترم معاون آموزشی دانشگاه را برای همکاری در جذب هیئت علمی جدید برای دانشکده جلب کردند.

در پایان بازدید یکروزه و جلسات متعدد ، اعضای بورد از قسمت های مختلف دانشکده شامل : مرکز تحقیقات مراقبت بیماریهای مزمن ،کلاس های درس ، محل کار دانشجویان دکترا ، آموزش ، کتابخانه ، سایت کامپیوتر و ... بازدید کردند.